Call us on  +31 (0)6 51313959

Home » Draaimolen » Alle onze kinderattracties zijn op wederom TUV Goed gekeurd

Alle onze kinderattracties zijn op wederom TUV Goed gekeurd

Wij doen er alles aan u kind een veilige en unieke beleving te geven

Dit is fantastisch nieuws! Het is geweldig om te horen dat al onze kinderattracties gisteren wederom de TUV-goedkeuring hebben gekregen. Het is voor u een geruststellend om te weten dat wij van Rumadu Events veel aandacht besteedt aan de veiligheid van kinderen en ervoor zorgt dat ze kunnen genieten van de attracties zonder zich zorgen te hoeven maken. De TUV-certificering is een belangrijk keurmerk dat aangeeft dat de attracties voldoen aan strenge veiligheidsnormen en geschikt zijn voor gebruik door kinderen. En betekent dat de attracties grondig zijn getest en voldoen aan de vereiste veiligheidsmaatregelen op het gebied van stabiliteit, materialen, mechanische veiligheid en andere belangrijke aspecten.


Onze attractie is gekeurd volgens de laatste richtlijnen van het TÜV Nederland en NVWA. Voor de veiligheid van de kinderen is er altijd voldoende toezicht aanwezig.

0p 15 mei 2023 hebben al onze kinderattacties deze strenge keuring  weer met een positief resultaat ondergaan . En dat het certificaat van goedkeuring wederom weer voor twee jaar is verlengt.

Wegens de kans op fraude hebben wij de registratienummers geblurd. En het certificaat onbruikbaar gemaakt.

In 1997 werd het verplicht dat alle motorische attracties gekeurd moesten worden. Men kreeg een overgangsperiode van 10 jaar om de attractie in orde te brengen. Als de keuringsinstantie geen directe gebreken vond kreeg men een certificaat van deugdelijkheid.

Op 27 maart 2007 is deze regeling ten einde en behoort iedere attractie een certificaat van goedkeuring te hebben. Deze keuring is strenger als de voorgaande jaren en voeren de technische richtlijnen van 2007. Conform de bepalingen welke zijn vermeld in het Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen, de NEN-EN 13814, de NEN1010 en de 60204.