Call us on  +31 (0)6 51313959

Home » Zweefmolen » Ook de kinderzweefmolen is weer voor twee jaar goedgekeurd

Ook de kinderzweefmolen is weer voor twee jaar goedgekeurd

Veiligheid Staat bij ons hoog in het vaandel.

Zoals u mag verwachten staat veiligheid bij ons voorop. Al onze attracties voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm. De kinderzweefmolen worden preventief onderhouden en wettelijk om de twee jaar gekeurd. Daarnaast zijn al onze attracties verzekerd en uitgerust met een logboek en de juiste papieren. U kunt daarom zorgeloos genieten van elke attractie.
Onze attractie is gekeurd volgens de laatste richtlijnen van het TÜV Nederland en NVWA. Voor de veiligheid van de kinderen is er altijd voldoende toezicht aanwezig.

0p 19 april 2022 heeft onze kinderzweefmolen deze strenge keuring  weer met een positief resultaat ondergaan . En dat het certificaat van goedkeuring wederom weer voor twee jaar is verlengt.

Wegens de kans op fraude hebben wij de registratienummers geblurd. En het certificaat onbruikbaar gemaakt.

In 1997 werd het verplicht dat alle motorische attracties gekeurd moesten worden. Men kreeg een overgangsperiode van 10 jaar om de attractie in orde te brengen. Als de keuringsinstantie geen directe gebreken vond kreeg men een certificaat van deugdelijkheid.

Op 27 maart 2007 is deze regeling ten einde en behoort iedere attractie een certificaat van goedkeuring te hebben. Deze keuring is strenger als de voorgaande jaren en voeren de technische richtlijnen van 2007. Conform de bepalingen welke zijn vermeld in het Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen, de NEN-EN 13814, de NEN1010 en de 60204.